Over ons

ptitle-particle1
ptitle-particle2
ptitle-particle3
ptitle-particle4
Over ons

Begeleiding naar een betere leven en toekomst

Missie

Care2Connect is een organisatie die de cliënten de regie in handen geeft en hen zo veel
mogelijk hierin ondersteunt en begeleidt om de juiste keuzes te maken. Hierdoor kunnen
deze mensen (weer) participeren in de samenleving. 

Visie

Care2Connect is toegankelijk voor iedereen en is ervan overtuigd dat iedereen een bijdrage kan leveren dat gunstig is voor onze samenleving. Wij vinden dat mensen de kansen moeten worden geboden en hierbij waar nodig moeten worden ondersteund. Dit vereist een aanpak waarbij een grote mate van betrokkenheid centraal staat.

Kernwaarden

Care2connect hanteert de volgende kernwaarden: samenwerking, flexibiliteit, maatwerk, gelijkwaardigheid, kwaliteit, en resultaatgericht. Tevens heeft C2C transparantie hoog in het vaandel zitten.

C2C vindt het belangrijk om een afspiegeling te zijn van de samenleving. Wij beschikken daarom over diverse coaches, allen SKJ geregistreerd met verschillende etnische achtergronden. De kracht van C2C kenmerkt zich doormiddel van onze kernwaarden, diversiteit en cultuursensitief werken.

In contact kunnen staan met mensen door dezelfde taal te kunnen spreken is de start en wij bekrachtigen dat door naast de cliënt te staan en samen met cliënt en netwerk door te pakken.

Omdat problemen geen 0900 uur tot 1700 uur mentaliteit hebben proberen wij als organisatie hier flexibel mee om te gaan. Wij kennen geen traditionele kantoortijden, de organisatie en de coaches zijn op ruime tijden op de dag te bereiken.

Wij leveren zorg en of begeleiding op maat. Wij denken graag out of the box, ook als dit betekent doorgaan waar de reguliere hulpverlening stopt. Wij zijn een organisatie die in mogelijkheden denkt en waar nodig de samenwerking opzoekt met formele en informele netwerken.

Location
354 Oakridge Lane, Camden - USA
Beleidsdocumenten
E-mailadres
info@care2connect.eu
Telefoonnummer
0707857631
over ons

Begeleiding naar een betere leven en toekomst

Care2Connect is een jonge organisatie met een jong en dynamisch team die ruime ervaringen hebben opgedaan binnen het sociaal domein. Het team bestaat uit professionals met diverse etnische achtergronden waar wij als organisatie vaak de kloof tussen de doelgroep en hulpverlener kunnen doorbreken. De ervaringen binnen het team variëren van doelgroep en Multi problematieken waarbij de aansluiting tussen beide partijen makkelijker te vinden is. Aldus, de fundering binnen Care2Connect is de juiste hulpverlener koppelen aan de cliënt voor een passende match. Overigens beschikken alle professionals over de benodigde kwalificaties binnen het opleidingsniveau ter uitvoering van de hulpverlening. Wij als Care2connect willen graag verder door groeien als organisatie om zoveel mogelijk mensen de ondersteuning te kunnen bieden die nodig is.
Pragmatisch en doelgericht
Opgeleid personeel
U staat centraal bij C2C
Professioneel advies
1 +
Popular Coach
1 +
Our Advisors
1 +
Video Tutorials
1 +
Student Reviews
Bij Care2Connect

Staat u centraal

Care2Connect bied trainingen die die op maat zijn ontwikkeld, maar variëren van trainingen die gebaseerd kunnen zijn op een specifiek individu of tot meer ‘’algemene’’ trainingen.
Business Consulting
Career Development
Financial Solutions
about-video-top
Our professionals

Meet Our Professinoal Team Members

team1

Wallace D. Grace

Coach Teacher
team2

Evan A. Ethridge

Coach Teacher
team3

Marcus L. Duncan

Coach Teacher
team4

Paul B. Gilliland

Coach Teacher
team5

Donald T. Lewis

Coach Teacher
team6

Allan J. Sumlin

Coach Teacher
team7

Gracie T. Evans

Coach Teacher
team8

David S. Hudson

Coach Teacher
Our Testimonials

What’s Our Clients About Us

We understand the importance of approaching each work integrally and believe in the power of simple.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)
(10am - 05 pm)