Grip Trajecten

ptitle-particle1
ptitle-particle2
ptitle-particle3
ptitle-particle4
Diensten

Grip Trajecten

Er zijn verschillende wegen waarin een jongere/jong volwassene kan worden aangemeld. Onze doelgroep bestaat momenteel merendeels uit cliënten die vanuit de JMO zijn aangemeld.

Deze cliënten zijn voornamelijk adolescenten vanaf 18 jaar oud. De ervaring leert dat er binnen deze doelgroep vaak sprake is van een zogeheten Multi-problematiek waarin veel jongvolwassenen het overzicht in kwijt raken. Dit geldt met name voor jongeren die net 18 jaar zijn geworden. Zij worden vaak geconfronteerd met veranderende wet- en regelgeving waardoor zij tussen wal en schip vallen.

Voor deze groep is continuïteit in de zorg van essentieel belang. Wij van C2C hebben ons gespecialiseerd in deze leeftijdsgroep met de vaak bijhorende problematiek. Door onze ervaring met deze doelgroep en kwalitatieve ondersteuning kunnen wij vanuit C2C echter de helpende hand bieden.

Deze ondersteuning kan op verschillende manieren worden aangeboden. Hierbij kunt u denken aan: één op één begeleiding (Coach-cliënt), begeleiding bij praktische zaken, het aanleren van vaardigheden die van belang zijn bij zelfstandigheid, gedragsobservatie en/ of advies en ondersteuning in het toe leiden naar een baan of opleiding. Leest u bepaalde problematiek niet terug schroom dan niet om even telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen voor een adviesgesprek.

Pragmatisch en doelgericht
Opgeleid personeel
U staat centraal bij C2C
Professioneel advies
1 +
Popular Coach
1 +
Our Advisors
1 +
Video Tutorials
1 +
Student Reviews
Bij Care2Connect

Staat u centraal

Care2Connect bied trainingen die die op maat zijn ontwikkeld, maar variëren van trainingen die gebaseerd kunnen zijn op een specifiek individu of tot meer ‘’algemene’’ trainingen.
Business Consulting
Career Development
Financial Solutions
about-video-top
Our professionals

Meet Our Professinoal Team Members

team1

Wallace D. Grace

Coach Teacher
team2

Evan A. Ethridge

Coach Teacher
team3

Marcus L. Duncan

Coach Teacher
team4

Paul B. Gilliland

Coach Teacher
team5

Donald T. Lewis

Coach Teacher
team6

Allan J. Sumlin

Coach Teacher
team7

Gracie T. Evans

Coach Teacher
team8

David S. Hudson

Coach Teacher
Our Testimonials

What’s Our Clients About Us

We understand the importance of approaching each work integrally and believe in the power of simple.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)
(10am - 05 pm)