Diensten

ptitle-particle1
ptitle-particle2
ptitle-particle3
ptitle-particle4
Diensten

Care2Connect helpt u graag

Ambulante begeleiding
Care2Connect biedt begeleiding aan cliënten van jong tot oud die te maken hebben met diverse problematische situaties of eigenschappen. Wij bieden nauwe en intensieve begeleiding aan onze doelgroep en betrekken onszelf zoveel mogelijk bij situaties binnen alle leefgebieden. Hierdoor wordt er ondersteuning geboden aan alle betrokken partijen en worden de lijnen zo kort mogelijk gehouden. Opdat elke situatie te overzien is en het individu zo goed mogelijk geholpen kan worden.

Onderwijs
Binnen het onderwijs beschikken docenten helaas niet altijd over voldoende tijd om leerlingen continu gemotiveerd te houden en daardoor lukt het hen niet altijd hun doelen te bereiken. Door middel van extra ondersteuning willen wij vanuit Care2Connect echter de helpende hand bieden. Hierbij kunt u denken aan: één op één begeleiding (medewerker-leerling), trainingen aan de leerling(en), gedragsobservatie en –aanpassing van de leerling en tevens (op aanvraag) docentondersteuning.

Trainingen
Vanuit Care2Connect hebben wij het streven om diverse trainingen aan te bieden voor jongeren/Leerlingen. Dit zullen altijd trainingen zijn die op maat zijn ontwikkeld, maar variëren van trainingen die gebaseerd kunnen zijn op een specifiek individu of tot meer ‘’algemene’’ trainingen. Bij laatstgenoemde valt te denken aan: de opbouw van sociale vaardigheden, anti-agressie en motivatietrainingen. Care2Connect heeft de intentie om een nauwe samenwerking aan te gaan met een gedragswetenschapper; de trainingen worden dan ook mede door de gedragswetenschapper geconstrueerd om met elke training het beste resultaat te behalen. Binnen ons netwerk zijn er een aantal gedragswetenschappers beschikbaar die graag een helpende hand willen reiken en deel uitmaken van ons team.

Aanvullend op bovenstaand alinea weten wij als geen ander dat voor veel jongeren sporttherapie een goede aanvulling biedt op de ‘’reguliere’’ trainingen, of in sommige gevallen zelfs nog beter kan werken. Care2Connect wil in de toekomst therapiesessies aanbieden in de vorm van boks lessen waardoor de doelgroep mentaal weerbaarder kan worden en aan zijn/haar zelfvertrouwen kan werken. Dit zorgt ervoor dat de jongere sterk in z’n schoenen komt te staan. Zowel letterlijk als figuurlijk.

Recreatie
Naast begeleiding en ondersteuning is er natuurlijk ook altijd wel tijd voor een stukje recreatie! Ontspanning heeft vanuit onze optiek enorm veel waarde en dat vergeten wij zeker niet met onze doelgroep te doen. Ontspanning leidt tot minder stress en minder stress leidt tot een betere gezondheid, wat zich uiteindelijk resulteert in verbeteringen op elk gebied.

Op onze locatie beschikken we over verschillende faciliteiten waar gebruik van gemaakt kan worden. Of je nou zin hebt om te poolen, tafelvoetballen, een potje op de PlayStation, sporten in de frisse buitenlucht of voetallen in een indoor kunstgrasveld, noem het maar op!

Pragmatisch en doelgericht
Opgeleid personeel
U staat centraal bij C2C
Professioneel advies
1 +
Popular Coach
1 +
Our Advisors
1 +
Video Tutorials
1 +
Student Reviews
Bij Care2Connect

Staat u centraal

Care2Connect bied trainingen die die op maat zijn ontwikkeld, maar variëren van trainingen die gebaseerd kunnen zijn op een specifiek individu of tot meer ‘’algemene’’ trainingen.
Business Consulting
Career Development
Financial Solutions
about-video-top
Our professionals

Meet Our Professinoal Team Members

team1

Wallace D. Grace

Coach Teacher
team2

Evan A. Ethridge

Coach Teacher
team3

Marcus L. Duncan

Coach Teacher
team4

Paul B. Gilliland

Coach Teacher
team5

Donald T. Lewis

Coach Teacher
team6

Allan J. Sumlin

Coach Teacher
team7

Gracie T. Evans

Coach Teacher
team8

David S. Hudson

Coach Teacher
Our Testimonials

What’s Our Clients About Us

We understand the importance of approaching each work integrally and believe in the power of simple.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)
(10am - 05 pm)